fbpx

Patarimai

Sėkmingas rezultatas su Mooso sausainių formelėmis

1. Tinkamas tešlos storis

Iškočiokite sausainių tešlą iki 5 mm storio. Jei reikia, naudokite Mooso tešlos liniuotes.

2. Nelipni tešla

Pabarstykite tešlos paviršių ir sausainių formelę miltais, kad tešla nestrigtų formelėje.

3. Suformuoti sausainiai

Į tešlą įspauskite sausainių formelę. Po kiekvieno paspaudimo pamerkite sausainių formelę į dubenį su miltais, kad tešla nestrigtų formelėje.

4. Perkėlimas ant kepimo skardos

Perkelkite išspaustus sausainius į kepimo popieriumi išklotą skardą. Jei kyla problemų perkeliant sausainius, išbandykite šį būdą: kočiokite tešlą tiesiai ant kepimo popieriaus, išspauskite sausainius ir pašalinkite tešlos perteklių. Tada tiesiog perkelkite kepimo popierių į skardą. 

Pirkinių krepšelis
Į viršų