Kaip teisingai naudoti Mooso formeles

Dalinamės trumpa, vos keturių žingsnių instrukcija, kaip užtikrinti sėkmingą rezultatą su Mooso sausainių formelėmis. Jei vis dar nesiseka – parašykite mums labas@mooso.lt

1 žingsnis

Užtikrinkime tinkamą tešlos storį

Iškočiokite sausainių tešlą iki 5 mm storio.
Jei reikia, naudokite Mooso tešlos liniuotes.

konditerines sausainiu formeles - kočiojama tešla iki 5mm storio

2 žingsnis

Pasirūpiname, kad tešla būtų nelipni

Pabarstykite tešlos paviršių ir sausainių formelę miltais, kad tešla nestrigtų formelėje.

konditerines sausainiu formeles - barstome formelę miltais, kad neliptų

3 žingsnis

Išspaudžiame sausainius

Į tešlą įspauskite sausainių formelę. Po kiekvieno paspaudimo pamerkite sausainių formelę į dubenį su miltais, kad tešla nestrigtų formelėje.

konditerines sausainiu formeles - spaudžiame sausainius

4 žingsnis

Perkeliame ant kepimo skardos

Perkelkite išspaustus sausainius į kepimo popieriumi išklotą skardą. Jei kyla problemų perkeliant sausainius, išbandykite šį būdą: kočiokite tešlą tiesiai ant kepimo popieriaus, išspauskite sausainius ir pašalinkite tešlos perteklių. Tada tiesiog perkelkite kepimo popierių į skardą. 

konditerines sausainiu formeles - perkeliame ant kepimo skardos

Patikrinti receptai kepiniams su Mooso formelėmis

Parašykite komentarą

Pirkinių krepšelis
Į viršų